Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel onlineZoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Pellets in promotie!

Terug naar het nieuws

Weet je wanneer je het best pellets in zakken koopt? Doe dat in de zomer, want dan staan ze goedkoper geprijsd. Tijdens de zomermaanden betaal je 20 euro per ton of per pallet minder. En dat scheelt toch een behoorlijke slok op de borrel. Profiteer van onze lopende pellets promotie, want na de zomer komt er sowieso een prijsstijging aan. Bestel je pellets nu, meteen per pallet, maak gebruik van de zomerkorting en laat ze indien nodig gratis stockeren in onze opslagruimte.
 

 

 

Pellets promotie in de zomer

Je vraagt je af waarom we deze pellets promo in de zomer kunnen aanbieden? Omdat de producenten en verdelers anders in deze periode geen werk hebben. Tijdens de herfst en winter schiet de vraag naar pellets en dus ook de prijs de hoogte in. In de zomer valt die vraag echter volledig stil. Want zeg nu zelf, denk jij aan pellets kopen als het buiten 25° warm is, of als je ergens op een fijn strand coronavrij zit te genieten van je verdiende vrije tijd? Neen toch? Een pellet promotie hoort er gewoon bij om je tot een aankoop te verleiden.

Het wordt trouwens voorspelbaar. In mei of juni kondigen de pelletproducenten altijd een zomerse pellet promotie aan, een prijsverlaging dus. En vervolgens doen ze heel mysterieus over de datum waarop de prijzen opnieuw zullen stijgen. Ze willen uiteraard vermijden dat iedereen wacht tot de laatste week voor de prijsstijging om zijn voorraad pellets te bestellen.

Prijsstijging komt er sowieso aan

Deze pellet promo blijft evenwel niet duren. Maar 100% met zekerheid stellen dat de prijsstijging er in september aankomt, kunnen we niet. Vroeger ging de prijs telkens naar omhoog in oktober, de laatste twee jaar gebeurde dat in september. Wat het dit jaar zal worden, weten we niet. We hebben geen glazen bol. Bovendien hebben we dit jaar te kampen met corona en dat brengt nog meer vraagtekens met zich mee. Maar dat er een stijging aankomt, is een zekerheid. Wacht dus niet te lang met de bestelling van je pellets , als je niet te veel wil betalen.

Profiteer van onze pellets promotie en gebruik onze gratis opslag!

Profiteer van de goedkopere prijs nu het nog kan en koop je pellets deze maand nog aan. Nu betaal je nog 20 euro minder per ton of pallet. Heb je geen plaats om een volledig pallet pellets te stockeren? Dan kan je gebruikmaken van onze gratis opslag. Je bestelt, betaalt en wij stockeren je pellets gratis en voor niets in onze opslagruimtes. Heb je pellets nodig, dan kom je die gewoon bij ons ophalen. Heb je een volledige pallet nodig, dan brengen we je die tot bij je thuis.

Extra voordeel bij onze zomerse pellet promotie: wist je dat je 10 euro extra korting krijgt als je twee palletten pellets bestelt en zelfs 20 euro extra korting krijgt als je drie paletten pellets bestelt, en we die in één keer kunnen leveren op je adres. Tel uit je winst! Bestel je pellets nu online of contacteer ons op 09 335 27 10 om je bestelling door te geven.

Nog een tip? Bestel je pellets tijdig, zo kunnen we meteen voor jou aan de slag, zonder wachttijden. De zomervoorraad is immers beperkt en op is op. Wie eerst komt, wordt eerst bediend.

Bestel je zomerpellets nu!

Dat doe je gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de V-D Energie webshop .

Vragen over deze pellets promotie? Neem gerust contact met ons op, dat kan ook per e-mail . We beantwoorden al je vragen graag.Terug naar het nieuws