Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel onlineZoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Pellets en hout aan zomerprijzen

Terug naar het nieuws

Profiteer van onze lopende zomerprijzen. Bestel je hout of pellets , in zakgoed of in bulk, geniet van de zomerkorting en laat ze indien nodig gratis stockeren in onze opslagruimte. 

Je vraagt je af waarom we deze promotie tijdens de zomer kunnen aanbieden?  Tijdens de herfst en winter stijgt de vraag naar pellets en gaat dus ook de prijs de hoogte in. In de zomer valt die vraag echter volledig stil. Want zeg nu zelf, denk jij aan pellets kopen als het buiten 25° warm is, of als je ergens op een fijn strand coronavrij zit te genieten van je verdiende vrije tijd?

Profiteer van onze zomerpromotie en gebruik onze gratis opslag!

Profiteer van de goedkopere prijs voor pellets  in zakgoed, pellets in bulk en brandhout . Heb je geen plaats om een volledig pallet pellets te stockeren? Dan kan je gebruikmaken van onze gratis opslag. Je bestelt, betaalt en wij stockeren je pellets gratis en voor niets in onze opslagruimtes. Heb je pellets nodig, dan kom je die gewoon bij ons ophalen. Heb je een volledige pallet nodig, dan brengen we je die tot bij je thuis.

 

Bestel je zomerpellets nu!

Dat doe je gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de V-D Energie webshop  .

Vragen over deze pellets promotie? Neem gerust contact met ons op , dat kan ook per e-mail . We beantwoorden al je vragen graag.


Terug naar het nieuws